Adatkezelési tájékoztató

A www.kkme.hu weboldal, honlap a KISZ Központi Művészegyüttes múltját, a cigányzene, a magyar néptánc és a Művészegyüttes egyébb művészeti ágainak a magyar kulturális életben betöltött szerepét, történetét dolgozza fel, kultúrtörténeti és ismeretterjesztő jeleggel.

Az Adatkezelő  határozott elkötelezettségét fejezi ki a személyiségi jogok és az adatvédelem iránt,  a birtokába kerülő személyes adatokat a lehető legnagyobb körültekintéssel, a jelen Adatkezelési Tájékoztatónak megfelelően, a Magyarország Alaptörvényében foglaltakkal, az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. CXII. törvény (a továbbiakban: Info tv.), valamint az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 (2016. április 27.) számú általános adatvédelmi rendelete (a továbbiakban GDPR) rendelkezéseivel összhangban kezeli.

Adatkezelő adatai:

Név: Varga Gusztáv (Adatkezelő)
Cím: 1013 Budapest, Attila út 69.
e-mail: gusztav.vargav@freemail.hu

Adatfeldolgozásra jogosult személyek:

Az adatkezelés során igénybe vett tárhely-szolgáltató:
Név: Tárhely.Eu Kft.
Székhely: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.
E-mail: support@tarhely.eu

Az Adatkezelő tájékoztatja Önt, hogy a weboldal böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

Az Adatkezelő – egyben a honlap tulajdonos – weboldala, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a honlap tulajdonosa jogosult.

A honlap böngészése, a regisztrálás, a hozzászólás, valamint a bejegyzéstétel, az Ön önkéntes akaratából jön létre, és ezzel tudomásul veszi, hogy így bizonyos adat, információ a Adatkezelő birtokába jut.

Az Adatkezelő kijelenti, hogy a honlap tartalmának feltöltése, a böngészés és a regisztráció által megszerzett adatokat a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli, különös tekintettel a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló rendelkezésekre.

Az Adatkezelő továbbá kijelenti, hogy tiszteletben tartja az oldal látogatóinak, és regisztrált felhasználóinak személyes és bizalmas információit. A tudomására jutó valamennyi adatot és tényt bizalmasan kezeli, azokat kizárólag a honlap működtetéséhez, a kapcsolatfelvételhez, a hozzászólás és a bejegyzés egyeztetéséhez, valamint a fejlesztéséhez használja fel.

A honlap adatkezelését kizárólag a honlap tulajdonosa végzi, harmadik fél részére személyes adatokat nem ad ki, csak az érintett személy kifejezett hozzájárulásával.

A honlap tulajdonosa nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, amelyeket a honlap tulajdonos a weboldalon a forrás megjelölésével közzétesz.

A honlap tulajdonosának előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A megadott engedély is csak a jelen honlap forrásként történő megjelölése mellett lehetséges.

A honlap tulajdonosa hozzájárul, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – Ön ezen oldal tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

Hatályos 2019. 03. 01.-től
Honlap tulajdonos, adminisztrátor