Jognyilatkozat

A honlap tulajdonos tájékoztatja Önt, hogy a weboldal böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A honlap tulajdonos weboldala, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a honlap tulajdonosa jogosult.
A honlap böngészése az Ön önkéntes akaratából jön létre, és ezzel tudomásul veszi, hogy így bizonyos adat, információ a honlap tulajdonosának birtokába jut.
A honlap tulajdonos üzemeltetője kijelenti, hogy a honlap tartalmának feltöltése, a böngészés és a regisztráció által megszerzett adatokat a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli, különös tekintettel a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló rendelkezésekre.
A honlap üzemeltetője kijelenti továbbá, hogy tiszteletben tartja az oldal látogatóinak, és regisztrált felhasználóinak személyes és bizalmas információit. A tudomására jutó valamennyi adatot és tényt bizalmasan kezeli, azokat kizárólag a honlap működtetéséhez, fejlesztéséhez használja fel.
A honlap adatkezelését kizárólag a honlap tulajdonosa végzi, harmadik fél részére személyes adatokat nem ad ki, csak az érintett személy kifejezett hozzájárulásával.
A honlap tulajdonosa nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, amelyeket a honlap tulajdonos a weboldalon a forrás megjelölésével közzétesz.
A honlap tulajdonosának előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A megadott engedély is csak a jelen honlap forrásként történő megjelölése mellett érvényes.
A honlap tulajdonosa hozzájárul, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – Ön ezen oldal tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

image_pdfimage_print